Zoekresultaten

Allround Teelt Medewerker

J. Bevers en Zn. B.V. Pot- en containercultuur is op zoek wegens uitbreiding van ons team naar een full-time allround teelt medewerker.

Metselaar - bouw

Bakker Metselwerken voegt het beheersen van een oud ambacht en nieuwe technieken samen. Ben jij de metselaar die wij zoeken om ons team te versterken? reageer dan direct via info@bakkermetselwerken.nl

Schoonmaker gezocht

Schoonmaker gezocht in omgeving Ridderkerk. 

Constructiebankwerker

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we opzoek naar een nieuwe collega voor de functie: constructiebankwerker

Intercedent detacheringsbureau

Ben jij de topper die wij zoeken?Vanwege de snelle groei van onze vestiging in Amsterdam is IQ Select op zoek naar een vlotte intercedent die zich thuis voelt in een informele sfeer. Bij ons tref je een dynamische, leuke en vlotte werkomgeving aan waarbij geen dag hetzelfde is.

Lasser

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we opzoek naar een nieuwe collega voor de functie: Lasser.

Allround Monteur

Ben jij een technische duizendpoot die van aanpakken weet? Ben jij enthousiast en niet bang voor een echte uitdaging? Dan is de functie: Allround monteur bij de vries caravans zeker iets voor jou!

Pannenkoek/pizza kok

Wij zijn op zoek naar een Pannenkoek/pizza kok voor het beste en gezelligste Pannenkoeken/pizza restaurant van Nederland!!

Vloerverwarmingsinstallateur

Wij zijn op zoek naar een vloerverwarmingsinstallateur, jouw taak is om binnen ons bedrijf in teams te werken op het gebied van vloerverwarmingsinstallatie. 

Pedagogisch Medewerker voor KDV of BSO in de Bilt/ Bilthoven

Kinderopvang ‘t Mereltje is een dynamische en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste flexibele collega’s:Voor 18 tot 40 uur per week.