Zoekresultaten

Accountmanager - online media

Power Internet is een mediabedrijf en gespecialiseerd in het optimaal vindbaar en zichtbaar maken van (middel)grote en kleine ondernemingen in Nederland en België. Wij willen ons klantenbestand uitbreiden en zijn op zoek naar versterking binnen ons team.

Constructiebankwerker

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we opzoek naar een nieuwe collega voor de functie: constructiebankwerker

Lasser

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we opzoek naar een nieuwe collega voor de functie: Lasser.

Allround Monteur

Ben jij een technische duizendpoot die van aanpakken weet? Ben jij enthousiast en niet bang voor een echte uitdaging? Dan is de functie: Allround monteur bij de vries caravans zeker iets voor jou!

Pannenkoek/pizza kok

Wij zijn op zoek naar een Pannenkoek/pizza kok voor het beste en gezelligste Pannenkoeken/pizza restaurant van Nederland!!

Broodbakker

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren broodbakker!

Pedagogisch Medewerker voor KDV of BSO in de Bilt/ Bilthoven

Kinderopvang ‘t Mereltje is een dynamische en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste flexibele collega’s:Voor 18 tot 40 uur per week.

1e Autotechnicus met APK

Bosch Car Service Kees Roks aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal zoekt per direct een 1e Autotechnicus met APK. 

Ervaren Aluminium Lasser

Wij zijn opzoek naar een Ervaren aluminium lasser, ben jij iemand die graag het vak aluminiumlasser wil leren in een prettige werkomgeving? dan zijn wij op zoek naar jou!

Zelfstandig werkend kok / Leidinggevende bediening

Vacature Leidinggevende in de bediening.Ben jij toe aan een leidinggevende baan waarbij je een jong team aanstuurt? Heb jij affiniteit met het horeca segment en enige ervaring in de bediening?