Zoekresultaten

Metselaar - bouw

Bakker Metselwerken voegt het beheersen van een oud ambacht en nieuwe technieken samen. Ben jij de metselaar die wij zoeken om ons team te versterken? reageer dan direct via info@bakkermetselwerken.nl

Allround Monteur

Ben jij een technische duizendpoot die van aanpakken weet? Ben jij enthousiast en niet bang voor een echte uitdaging? Dan is de functie: Allround monteur bij de vries caravans zeker iets voor jou!

Elektromonteur

Ben je toe aan een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Een werkgever die jou de mogelijkheden biedt tot het volgen van diverse opleidingen en trainingen?    Bij Pronk Elektrotechniek in Zwaag bieden wij jou precies dit!  

Broodbakker

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren broodbakker!

Pedagogisch Medewerker voor KDV of BSO in de Bilt/ Bilthoven

Kinderopvang ‘t Mereltje is een dynamische en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste flexibele collega’s:Voor 18 tot 40 uur per week.

Zelfstandig werkend kok / Leidinggevende bediening

Vacature Leidinggevende in de bediening.Ben jij toe aan een leidinggevende baan waarbij je een jong team aanstuurt? Heb jij affiniteit met het horeca segment en enige ervaring in de bediening?

commercieel medewerker avonden - zaterdag

Ben jij 16 jaar, heb jij een vlotte babbel en lijkt het jou leuk om telefonisch potentiële klanten te benaderen? Lees dan snel verder! 

Leerling aluminium lasser

Wij zijn opzoek naar een Leerling aluminium lasser, ben jij iemand die graag het vak aluminiumlasser wil leren in een prettige werkomgeving? dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel medewerker (m/v) (financiële) administratie

Wij zijn opzoek naar een Commercieel medewerker (m/v) (financiële) administratie, ben jij iemand die ons kan helpen bij het stroomlijnen en organiseren van onze boekhouding, inkoop en magazijn/voorraadbeheer in een prettige werkomgeving? dan zijn wij op zoek naar jou!

1e Monteur E&I

Multicraft is voor een opdrachtgever in Amsterdam op zoek naar 1e Monteurs E&I. De werkzaamheden van deze functie zijn: