4701 vacatures geplaatst

Vind jouw ideale baan!

Waarom werken in de administratie?

Werken in de administratie is zeer afwisselend met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je doet namelijk ondersteunende werkzaamheden voor het gehele bedrijf, dit maakt je onmisbaar en zorgt ervoor dat elk bedrijf iemand zoals jou nodig heeft. Vaak betekent dit ook dat je vrij gemakkelijk een baan kunt vinden in deze functie.

Als administratief medewerker zijn er vele mogelijkheden om door te groeien, je start vaak met relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van je motivatie, inzet en capaciteit kun je vaak al vrij snel doorstromen naar taken met meer verantwoordelijkheid denk bijvoorbeeld aan boekhouding of financiele administratie. Een ander voordeel van een baan als administratief medewerker is dat je vaak vrij gemakkelijk over kan stappen naar een ander bedrijf. Dus werkgelegenheid genoeg!

Vaak wordt je gezien als het visitekaartje van het bedrijf, dit omdat jij degene bent die de communicatie met de buitenwereld verzorgd. Jij bent dus niet meer we te denken!

Voordelen van een baan in de administratie

  • Verantwoordelijkheid
  • Afwisselend
  • Persoonlijke contact

Werken in de administratie betekent een afwisselende functie, je houdt er van nauwkeurig te zijn. Er zijn veel functies binnen de administratie die je kunt vervullen. Daarij is klant contact natuurlijk nog steeds een vast onderdeel.

Geen resultaat gevonden

Helaas hebben wij geen vacatures gevonden die aan de zoekcriteria voldoen!