8850 vacatures geplaatst

Vind jouw ideale baan!

Waarom werken in de administratie?

Werken in de administratie is zeer afwisselend met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je doet namelijk ondersteunende werkzaamheden voor het gehele bedrijf, dit maakt je onmisbaar en zorgt ervoor dat elk bedrijf iemand zoals jou nodig heeft. Vaak betekent dit ook dat je vrij gemakkelijk een baan kunt vinden in deze functie.

Als administratief medewerker zijn er vele mogelijkheden om door te groeien, je start vaak met relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van je motivatie, inzet en capaciteit kun je vaak al vrij snel doorstromen naar taken met meer verantwoordelijkheid denk bijvoorbeeld aan boekhouding of financiele administratie. Een ander voordeel van een baan als administratief medewerker is dat je vaak vrij gemakkelijk over kan stappen naar een ander bedrijf. Dus werkgelegenheid genoeg!

Vaak wordt je gezien als het visitekaartje van het bedrijf, dit omdat jij degene bent die de communicatie met de buitenwereld verzorgd. Jij bent dus niet meer we te denken!

Voordelen van een baan in de administratie

  • Verantwoordelijkheid
  • Afwisselend
  • Persoonlijke contact

Werken in de administratie betekent een afwisselende functie, je houdt er van nauwkeurig te zijn. Er zijn veel functies binnen de administratie die je kunt vervullen. Daarij is klant contact natuurlijk nog steeds een vast onderdeel.

Financieel Analist

Ben jij proactief, initiatiefrijk, efficiënt en direct? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou. Voor onze vestiging in Emst in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een financieel analist.  

Assistent Accountant

Ben jij enthousiast en gedreven en wil je jouw kennis en vaardigheden op financieel en fiscaal terrein graag ten volle benutten? Wij nodigen je uit om bij ons te solliciteren. Ben je gedreven en wil jij je graag vakinhoudelijk verbreden en verdiepen? Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden daarvoor. 

Administratieve Duizendpoot

Kom jij ons team versterken?In deze veelzijdige job ben je vooral bezig met financiële administratieve taken zoals crediteuren beheer, schade beheer en ondersteunende taken met betrekking tot verzekeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het screenen van nieuwe klanten en het bijhouden en verwerken van gegevens (nieuwe) inleners en opdrachtgevers.

Officemanager

Zoek jij een uitdagende baan en lijkt het je leuk om zichtbaar te zijn voor de gehele organisatie? De Koning makelaars is op zoek naar een officemanager!

Assistent Accountant/Medewerker

Ben jij de assistent accountant/medewerker die wij zoeken?

Allround Debiteuren Medewerker

In deze functie is de afdeling Finance als een tweede thuis. Samen met een viertal leuke, enthousiaste collega’s draag je zorg voor het tijdig innen van uitstaande vorderingen, verwerk je boekingen in Accountview, werk je mee aan de periodieke rapportages van diverse werkmaatschappijen en nog veel meer, allemaal in een internationale werkomgeving die zo leuk is dat je altijd met een lach op je gezicht aan de dag begint.